Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In de jaarrekening worden je cijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd. De jaarrekening heeft natuurlijk betrekking op het verleden, maar het is wel belangrijk dat alle aandachtspunten meegenomen worden naar de toekomst. Als accountantskantoor hebben wij uiteraard te maken met bijbehorende wet- en regelgeving. Echter kun je van ons een pragmatische aanpak verwachten. Wij onderscheiden belangrijke zaken van minder belangrijke zaken. 

Wij stellen voor jou de jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt. 

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. Wij kijken hierbij verder dan alleen de jaarrekening. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden. 

Totale ontzorging van controle opdrachten 

Is je onderneming controleplichtig? Of is je bedrijf sterk groeiend en bereik je binnenkort de grens van controleplicht? Wij vertellen je graag waar je dan allemaal aan moet voldoen. Wij werken samen met vaste partijen die een controleverklaring kunnen afgeven en bereiden het controledossier voor om het controleproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Accountancy in Zuidoost-Brabant en Limburg

van Lierop adviseurs en accountants is een advies- en accountantskantoor actief in Zuidoost-Brabant en Limburg. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels gegroeid tot een volwaardig full service kantoor met 40 medewerkers. Wij kunnen je op alle gebieden van dienst zijn. Van accountancy tot bedrijfsadvies en van loonadministratie tot personeelsvraagstukken, onze specialisten nemen al het werk uit handen, zodat jij je 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Kennismaken? We komen graag eens langs bij je bedrijf in Deurne, Someren, Asten, Gemert, Helmond, Venray, Weert of Venlo.