Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Asten? Van Lierop Advies is al meer dan 15 jaar actief in de regio en heeft al vele bedrijven in Asten geholpen met accountancy. Wij zijn jouw sparringspartner op het gebied bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven bij belastingen, jaarrekeningen en administratie. En naast een kloppende jaarrekening, denken we graag met je mee om kansen te benutten en duurzame groei te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen fiscale jaar. De financiele overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar het is altijd interessant en belangrijk om alle punten in beschouwing worden genomen bij het plannen van de toekomst. Als accountantskantoor zijn er natuurlijk wettelijke en reglementaire vereisten verbonden aan onze functieomschrijving. Echter, kun je van ons een pragmatische aanpak verwachten. We maken onderscheid tussen zaken die er het meest toe doen en zaken die weinig verschil maken.

Van Lierop Advies stelt jouw jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven.Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet alleen naar de jaarrekening, we bespreken ook wat jij belangrijk vindt, hoe het met je bedrijf gaat en wat je doelen zijn om duurzame groei te realiseren. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Asten en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij Wiegers XL uit Asten hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Asten

Accountancy is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze specialisten de mogelijkheden hebben om creatief te zijn en je te voorzien van eerlijk en betrouwbare adviezen. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van het bedrijf.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Asten nodig? Neem contact op met Van Lierop Advies

Van Lierop Advies is een advies- en accountantskantoor actief in regio Asten. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig full service kantoor met 40 medewerken. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan accountancy, bedrijfsadvies, loonadministratie, HR-diensten en meer. Onze specialisten nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Asten verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Wat ze doen, doen ze heel goed én dat is belangrijk

Ties Verbaarschot, Ties Holding BV

Ik ben zelf nooit bezig met boekhouden. Dat wil ik ook niet, ik kan zelf niet eens inloggen. Om verder te groeien wil ik ontlast worden. Mijn cijfers moeten kloppen. Van Lierop heeft mijn administratie zodanig op poten gezet, dat het gewoon loopt.

 

Kosten moeten voor mij inzichtelijk worden gemaakt. Zo wil ik bijvoorbeeld weten wat ik op jaarbasis kwijt ben aan planten. Daarnaast heb ik eigen administratief medewerkers die altijd bij ze terecht kunnen met vragen.

 

“Ik heb nooit gezeur met mijn jaarrekening. Wat ze doen, doen ze heel goed en dat is belangrijk!”

 

Binnen 2 jaar verwacht ik controleplichtig te zijn. Het is goed om te weten dat ze mij dan ook hierin kunnen begeleiden.

Lees hier een ervaring van onze klant