Je bent een ondernemer uit Geldrop en bent op zoek naar een gespecialiseerd accountantskantoor? van Lierop adviseurs en accountants is jouw sparringspartner op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies en biedt daarnaast ook administratieve en HR-ondersteuning. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij al menig MKB in Geldrop mogen ondersteunen bij belastingen, jaarrekeningen en financiële administratie. En met onze pragmatische aanpak, denken we graag met je mee om kansen te benutten en duurzame groei te realiseren.

Samen bruggen bouwen? Neem contact op met de accountants van van Lierop adviseurs en accountants.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In de jaarrekening worden je cijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd. De jaarrekening heeft natuurlijk betrekking op het verleden, maar het is wel belangrijk dat alle aandachtspunten meegenomen worden naar de toekomst. Als accountantskantoor hebben wij uiteraard te maken met bijbehorende wet- en regelgeving. Echter, kun je van ons een pragmatische aanpak verwachten. Wij onderscheiden belangrijke zaken van minder belangrijke zaken.

Wij stellen voor jou de jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. Wij kijken hierbij verder dan alleen de jaarrekening. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Geldrop en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij Merkudent uit Bakel hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Geldrop

In ons inziens is accountancy veel meer dan financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze accountants helemaal happy van worden. Onze accountants in Geldrop hun contacten met lokale ondernemers en voorzien je van eerlijke en betrouwbare financiële adviezen. Echte adviezen waar een ondernemer ook daadwerkelijk iets mee kan.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: , fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding, jaarrekeningen en het maken van een financiële planning.

Accountant in Geldrop nodig? Neem contact op met van Lierop adviseurs en accountants

van Lierop adviseurs en accountants is een advies- en accountantskantoor actief in regio Geldrop. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig full service kantoor met 40 specialisten. Naast accountancy bieden we ook andere adviserende en ondersteunende diensten aan. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres voor bedrijfsadvies, juridisch advies, loonadministratie en personeelsvraagstukken. Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij je 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe we klanten uit Geldrop ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over ons mooie accountantsvak.

Wat ze doen, doen ze heel goed én dat is belangrijk

Ties Verbaarschot, Ties Holding BV

Ik ben zelf nooit bezig met boekhouden. Dat wil ik ook niet, ik kan zelf niet eens inloggen. Om verder te groeien wil ik ontlast worden. Mijn cijfers moeten kloppen. Van Lierop heeft mijn administratie zodanig op poten gezet, dat het gewoon loopt.

 

Kosten moeten voor mij inzichtelijk worden gemaakt. Zo wil ik bijvoorbeeld weten wat ik op jaarbasis kwijt ben aan planten. Daarnaast heb ik eigen administratief medewerkers die altijd bij ze terecht kunnen met vragen.

 

“Ik heb nooit gezeur met mijn jaarrekening. Wat ze doen, doen ze heel goed en dat is belangrijk!”

 

Binnen 2 jaar verwacht ik controleplichtig te zijn. Het is goed om te weten dat ze mij dan ook hierin kunnen begeleiden.

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Accountants zijn belangrijke leden van het financiële team van elke organisatie. Zij controleren en adviseren over de jaarrekening, die in veel landen ter wereld, waaronder Nederland,  voor grote en middelgrote bedrijven, banken en overheidsinstellingen wettelijk verplicht is en vergezeld moet laten gaan van een “accountantsverklaring”. Is je organisatie uit Geldrop op zoek naar een accountantskantoor die naast een correcte jaarrekening ook meedenkt met je organisatie? Neem contact op met de accountants van van Lierop adviseurs en accountants.

De financiële adminsitratie wordt regelmatig als vervelend ervaren bij ondernemers. Een ondernemer steekt zijn energie liever in het ondernemerschap. van Lierop adviseurs en accountants ondersteunt ondernemers in de omgeving van Geldrop met verschillende accountancy werkzaamheden.

  • We kunnen alle accountancy werkzaamheden uit handen nemen, zoals: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegleiding en het maken van een financiële planning.
  • De accountants van van Lierop adviseurs en accountants zijn objectief en voorzien je organisatie van betrouwbare en eerlijke adviezen.
  • Met 15 jaar ervaring in Geldrop zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full service kantoor met 40 specialisten.
  • We ondersteunen bedrijven o.a. ook met HR, loonadministratie en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadviezen.