Bij Van Lierop Advies krijg je bedrijfsadvies en accountancydiensten van de bovenste plank. Wij willen onze klanten helpen kansen benutten en duurzame groei realiseren. We kijken verder dan alleen een correcte jaarrekening. We zijn namelijk ook jouw sparringpartner op het gebied van accountancy en bedrijfsadvies. Ben je een ondernemer uit Helmond en focus je liever 100% op het ondernemerschap? Laat Van Lierop Advies je boekhouding verzorgen.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In de jaarrekening worden de cijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd. We kijken niet alleen naar het verleden en heden, maar houden ook rekening met alle aandachtspunten die in de toekomst relevant kunnen zijn. Daarom kan je van ons accountantskantoor een pragmatische aanpak verwachten. We weten wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving en onderscheiden belangrijke zaken met minder belangrijke zaken.

Wij stellen de jaarrekening voor je samen. Hiervoor hanteren wij een strakke en afgestemde planning waarbij gebruik wordt gemaakt van optimale automatisering; meer specifiek komen de meeste gegevens uit online software waardoor het proces gestroomlijnd verloopt. Hierdoor kun je van ons altijd de beste service en een kloppende jaarrekening verwachten.

Tijdens onze bespreking van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. Wij kijken verder dan alleen de cijfers en denken graag met je mee met zaken die jou als ondernemer aangaan. We zijn niet alleen je accountant, we zijn ook je sparringpartner op het gebied ondernemerschap.

Ben je een ondernemer in omgeving Helmond en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij VB+ Vastgoedmanagement uit Eindhoven hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Helmond

Accountancy is in onze ogen veel meer dan cijfers en rapporten. Velen zullen de taken als vervelend of moeilijk ervaren, wij houden van de uitdaging om ondernemers te ontzorgen van dit vervelende werk en eerlijke adviezen te geven waar ondernemers in Helmond ook echt iets aan hebben. Wij nemen alles uit handen, zodat jij je kunt richten op wat belangrijk is: je onderneming.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Helmond nodig? Neem contact op met Van Lierop Advies

Van Lierop Advies is een advies- en accountantskantoor actief in regio Helmond dat al het werk uit handen neemt. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een full service accountantskantoor met 40 medewerkers. Wij kunnen je over de gehele breedte van dienst zijn. Van accountancy tot bedrijfsadvies en van loonadministratie tot personeelsvraagstukken Zo kun jij je 100% richten op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Helmond verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Wat ze doen, doen ze heel goed én dat is belangrijk

Ties Verbaarschot, Ties Holding BV

Ik ben zelf nooit bezig met boekhouden. Dat wil ik ook niet, ik kan zelf niet eens inloggen. Om verder te groeien wil ik ontlast worden. Mijn cijfers moeten kloppen. Van Lierop heeft mijn administratie zodanig op poten gezet, dat het gewoon loopt.

 

Kosten moeten voor mij inzichtelijk worden gemaakt. Zo wil ik bijvoorbeeld weten wat ik op jaarbasis kwijt ben aan planten. Daarnaast heb ik eigen administratief medewerkers die altijd bij ze terecht kunnen met vragen.

 

“Ik heb nooit gezeur met mijn jaarrekening. Wat ze doen, doen ze heel goed en dat is belangrijk!”

 

Binnen 2 jaar verwacht ik controleplichtig te zijn. Het is goed om te weten dat ze mij dan ook hierin kunnen begeleiden.

Lees hier een ervaring van onze klant