Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Someren? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) is al 20 jaar actief in de regio en heeft al vele bedrijven in Someren geholpen met alles op het gebied van  HR, finance en natuurlijk accountancy. Wij zijn jouw sparringspartner op het gebied bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven bij onder andere vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Naast een kloppende jaarrekening, denken we graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen jaar. De financiële overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar wij vinden het juist heel belangrijk om ook met jou stil te staan richting de toekomst. Als accountantskantoor wordt verwacht dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, we zijn natuurlijk niet voor niets NBA gecertificeerd. Maar je kan van ons een pragmatisch een hand-on aanpak verwachten.

Van Lierop Adviseurs en Accountants stelt jouw jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet naar alle details, maar proberen je in hoofdlijnen en in begrijpelijke taal hierin mee te nemen. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Someren en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij ’t Jagerhuis uit Lierop hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze Accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Someren

Accountancy is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze Accountants de mogelijkheden hebben je te voorzien van eerlijk en betrouwbare adviezen. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van het bedrijf.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Someren nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in regio Someren. Met 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig fullservice kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Someren verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Nu we 45 zijn en de zaak al enige tijd goed loopt, ga je nadenken, zouden we over tien jaar kunnen stoppen met het bedrijf? Hoe ziet dat er dan uit?

Ad en Gabriël de Groot, 't Jagerhuis

Van Lierop heeft ons geen luchtkastelen voorgeschoteld, maar een reëele uitwerking gegeven van ons inkomen en vermogen nu en later. Mijn vrouw Gabiël en ik hebben er echt een relaxed gevoel aan overgehouden.

 

Alle mogelijke gebeurtenissen zijn voor ons doorgerekend. We hebben nu inzicht van hoe het eruit ziet als we doordraaien zoals we altijd gedaan hebben. Deze bevestiging heeft ons veel rust gegeven.

 

Gastvrijheid en plezier staan bij ons voorop en kermis en carnaval zijn best wel een behoorlijke opgave voor ons. Een terechte vraag die Bob ons stelde: “Heb je dat allemaal wel nodig? Jullie draaien buiten die dagen om al goed, dus is dat alle stress wel waard? Waarom zou je je druk maken om iets wat niet het hoofddoel van jullie bedrijf is?”

 

“Door de goede basis die we hebben gelegd, weten we dat we in crisistijd ook kunnen accepteren dat het wat minder is. Wij hebben geen paniek en dat is wat waard.”

 

Onze huwelijkse voorwaarden en ons testament zijn ook direct doorgelicht. Wij hadden totaal niet in de gaten dat deze niet meer afgestemd waren op onze huidige situatie. We hebben kinderen en de zaak is gegroeid. Bob legt in ‘gewone mensen taal’ uit waarom er bepaalde aanpassingen nodig zijn. Er is een kort lijntje met de notaris en alles wordt voor ons geregeld. Klasse!

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Accountants zijn belangrijke leden van het financiële team van elke organisatie. Zij controleren en adviseren over de jaarrekening, die in veel landen ter wereld, waaronder Nederland,  voor grote en middelgrote bedrijven, banken en overheidsinstellingen wettelijk verplicht is en vergezeld moet laten gaan van een “accountantsverklaring”. Is je organisatie uit Someren op zoek naar een accountantskantoor die naast een correcte jaarrekening ook meedenkt met je organisatie? Neem contact op met de accountants van van Lierop adviseurs en accountants.

De financiële adminsitratie wordt regelmatig als vervelend ervaren bij ondernemers. Een ondernemer steekt zijn energie liever in het ondernemerschap. van Lierop adviseurs en accountants ondersteunt ondernemers in de omgeving van Someren met verschillende accountancy werkzaamheden.

  • We kunnen alle accountancy werkzaamheden uit handen nemen, zoals: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegleiding en het maken van een financiële planning.
  • De accountants van van Lierop adviseurs en accountants zijn objectief en voorzien je organisatie van betrouwbare en eerlijke adviezen.
  • Met 15 jaar ervaring in Someren zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full service kantoor met 40 specialisten.
  • We ondersteunen bedrijven o.a. ook met HR, loonadministratie en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadviezen.