Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Valkenswaard? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) is al 20 jaar actief in de regio en heeft al vele bedrijven in Valkenswaardgeholpen met alles op het gebied van  HR, finance en natuurlijk accountancy. Wij zijn jouw sparringspartner op het gebied bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven bij onder andere vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Naast een kloppende jaarrekening, denken we graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen jaar. De financiële overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar wij vinden het juist heel belangrijk om ook met jou stil te staan richting de toekomst. Als accountantskantoor wordt verwacht dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, we zijn natuurlijk niet voor niets NBA gecertificeerd. Maar je kan van ons een pragmatisch een hand-on aanpak verwachten.

Van Lierop Adviseurs en Accountants stelt jouw jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet naar alle details, maar proberen je in hoofdlijnen en in begrijpelijke taal hierin mee te nemen. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Valkenswaarden op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij VB+ Vastgoedmanagement uit Eindhoven, Brabant hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze Accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Valkenswaard

Accountancy is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze Accountants de mogelijkheden hebben je te voorzien van eerlijk en betrouwbare adviezen. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van het bedrijf.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Valkenswaard nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in regio Valkenswaard. Met 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig fullservice kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Valkenswaard verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Plezierig kunnen samenwerken en een persoonlijke klik zijn voor mij belangrijk. Het is fijn als je niet teveel woorden nodig hebt om elkaar dingen uit te leggen.

Rob van Bussel, VB+ Vastgoedmanagement

Bij de overstap naar Van Lierop in 2018 bleek dat er een aantal zaken efficiënter ingericht kon worden. Belangrijk voor ons is om grip te houden op de administratie per project. Van Lierop zorgt dat dit op de juiste manier gekoppeld wordt aan onze boekhouding.

 

Wij zijn onze financiële rapportages verder aan het inrichten. Dit is een hot item voor de fase waar we ons nu in bevinden. We draaien goed en ik wil precies weten hoe het zit en waar ik op moet sturen. Dit moet goed staan voordat het echt nodig is en je te laat bent. Van Lierop denkt hier goed in mee.

 

Je voelt je geen nummertje bij Van Lierop Adviseurs en Accountants. Het zijn gewoon fijne mensen. Ze hebben alle expertise in huis om de vragen die je hebt als groeiende ondernemer op te pakken.

 

Wat mij het meeste is bijgebleven: Wij zijn in de afgelopen drie jaar van drie naar veertien werknemers gegroeid. Op een gegeven moment hadden wij een heisessie achter de rug over het verder structureren van de organisatie. Het plan was om de staffuncties gedeeltelijk te gaan beleggen bij de projectleiders. Deze uitkomsten deelden we met Femke van SEP.

 

Robert belde naderhand op en gaf aan dat hij dit ook met zijn eigen organisatie had meegemaakt. Uit ervaring wist hij dat je medewerkers zo veel mogelijk met hun vakgebied bezig moet laten houden en niet allemaal indirecte werkzaamheden moet laten uitvoeren. Taken worden zo allemaal maar half uitgevoerd en het gaat ten koste van de directe werkzaamheden. Hij gaf aan dat mensen behoefte hebben aan structuur en helderheid. Hij raadde het af de organisatie zo in te richten.

 

Top zo’n eerlijk advies en hoe hij dit proactief op afstand eruit haalde!

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Accountants zijn essentiële leden van het financiële team van elke organisatie. Zij controleren en adviseren over jaarrekeningen, die in veel landen van de wereld, waaronder Nederland, wettelijk verplicht zijn voor grote en middelgrote ondernemingen, banken en overheidsinstanties, en waaraan een “controlerapport” moet worden gehecht. Is jouw organisatie in Valkenswaard op zoek naar een accountantskantoor dat naast de juiste boekhoudkundige rapportages meedenkt met je organisatie? Neem contact op met de accountants van Van Lierop Adviseurs en Accountants.

Accountants zijn volledig opgeleid en hebben uitgebreide kennis van fiscale, administratieve en zakelijke aangelegenheden. Hierdoor hoeft u niet meer belasting te betalen dan nodig is en worden kansen in jouw bedrijf en branche tijdig gesignaleerd. Daarnaast is de accountant op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen in bijvoorbeeld fiscale zaken. Als ondernemer in Valkenswaard kun je dankzij de accountant inspelen op de actualiteit.

Bedrijven vinden financieel beheer regelmatig vervelend. De ondernemer wil zijn energie in het bedrijfsleven steken. Van Lierop Adviseurs en Accountants ondersteunt ondernemers in de regio Valkenswaard met verschillende accountancy werkzaamheden.

  • Wij verzorgen alle accountancy werkzaamheden, zoals zoals: jaarrekeningen, belastingadvies, financieel beheer, inkoopcontrole en financiële planning.
  • Van Lierop Adviseurs en Accountants accountants zijn onpartijdig en geven jouw organisatie betrouwbaar en eerlijk advies.
  • Met 15 jaar ervaring in Valkenswaard zijn we uitgegroeid tot een full-service kantoor met 40 experts.
  • We ondersteunen bedrijven ook bij personeelsbeheer, salarisadministratie en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies.