Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Venray? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) is al 20 jaar actief in de regio en heeft al vele bedrijven in Venray geholpen met alles op het gebied van  HR, finance en natuurlijk accountancy. Wij zijn jouw sparringpartner op het gebied bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven bij onder andere vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Naast een kloppende jaarrekening, denken we graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen jaar. De financiële overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar wij vinden het juist heel belangrijk om ook met jou stil te staan richting de toekomst. Als accountantskantoor wordt verwacht dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, we zijn natuurlijk niet voor niets NBA gecertificeerd. Maar je kan van ons een pragmatisch een hand-on aanpak verwachten.

Van Lierop Adviseurs en Accountants stelt jouw jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet naar alle details, maar proberen je in hoofdlijnen en in begrijpelijke taal hierin mee te nemen. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Venray en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij Van Helmond loon – en melkveebedrijf uit Ommel hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze Accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Venray

Accountancy is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze Accountants de mogelijkheden hebben je te voorzien van eerlijk en betrouwbare adviezen. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van het bedrijf.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Venray nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in regio Venray. Met 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig fullservice kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Venray verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

In 2016 zijn we overgestapt naar Van Lierop. Wij zijn groeiende en wilden meer uit het bedrijf halen. Wij wilden daarom weten: hoe kunnen we ons verbeteren?

Rianne van Helmond, Van Helmond loon - en melkveebedrijf

“We hebben geen adviseur nodig die ons ’over onze bol aait’, maar een adviseur die kritisch naar ons én naar het bedrijf kijkt”

 

Eerst zaten zowel ons loonbedrijf als melkveebedrijf in een vof. Van Lierop heeft dit direct uit elkaar getrokken. In het melkveebedrijf zit namelijk alle grond en onroerend goed waar je vanuit het loonbedrijf claims wilt voorkomen. Het loonbedrijf is juist heel claimgevoelig, omdat het personeel veel op pad is. Alle risico’s zijn nu goed afgedekt.

 

Verder heeft Van Lierop alles gedigitaliseerd en dit werkt heel positief uit voor het bedrijf. Wij werken nu met een planningssysteem waar opdrachten van de klant binnenkomen. Ook wordt van een ingestuurd werkbriefje nu direct een factuur gemaakt. Naast dat dit efficiënter werkt, houd je ook meer controle. Je hebt inzicht van wat hebben ze nu daadwerkelijk gedaan en waar de loze uren zitten.

 

“Ik voel me op mijn gemak bij ze en heb er gewoon een heel goed gevoel bij. Dat is toch wel het belangrijkste”

 

Van Lierop heeft ons bedrijf echt een stap verder gebracht. Ze hebben meer structuur aangebracht en concrete verbeterpunten aangekaart waar wij aan kunnen werken. Daarnaast is het, omdat wij veel met personeel werken, een groot voordeel dat Prima Werk en Mens erbij zit.

 

Wij zijn een tevreden klant.

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Accountants zijn belangrijke leden van het financiële team van elke organisatie. Zij controleren en adviseren over de jaarrekening, die in veel landen ter wereld, waaronder Nederland,  voor grote en middelgrote bedrijven, banken en overheidsinstellingen wettelijk verplicht is en vergezeld moet laten gaan van een “accountantsverklaring”. Is je organisatie uit Venray op zoek naar een accountantskantoor die naast een correcte jaarrekening ook meedenkt met je organisatie? Neem contact op met de accountants van van Lierop adviseurs en accountants.

De financiële adminsitratie wordt regelmatig als vervelend ervaren bij ondernemers. Een ondernemer steekt zijn energie liever in het ondernemerschap. van Lierop adviseurs en accountants ondersteunt ondernemers in de omgeving van Venray met verschillende accountancy werkzaamheden.

  • We kunnen alle accountancy werkzaamheden uit handen nemen, zoals: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegleiding en het maken van een financiële planning.
  • De accountants van van Lierop adviseurs en accountants zijn objectief en voorzien je organisatie van betrouwbare en eerlijke adviezen.
  • Met 15 jaar ervaring in Venray zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full service kantoor met 40 specialisten.
  • We ondersteunen bedrijven o.a. ook met HR, loonadministratie en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadviezen.