Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Venray? Wil je samen aan de toekomst van jouw bedrijf werken? Van Lierop Advies is jouw sparringpartner op het gebied van accountancy en bedrijfsadvies. Naast een kloppende jaarrekening, denken we graag met je mee om kansen te benutten en duurzame groei te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In de jaarrekening worden je cijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd. De jaarrekening heeft natuurlijk betrekking op het verleden, maar het is wel belangrijk dat alle aandachtspunten meegenomen worden naar de toekomst. Als accountantskantoor hebben wij uiteraard te maken met bijbehorende wet- en regelgeving. Echter, kun je van ons een pragmatische aanpak verwachten. Wij onderscheiden belangrijke zaken van minder belangrijke zaken.

Wij stellen voor jou de jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. Wij kijken hierbij verder dan alleen de jaarrekening. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Venray en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij KVGM uit Roermond hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Venray

In ons inziens is accountancy veel meer dan financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze specialisten helemaal happy van worden. Wij ontlasten je van deze taken en voorzien je van eerlijke en betrouwbare financiële adviezen. Echte adviezen waar je als ondernemer ook daadwerkelijk iets mee kan.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Venray nodig? Neem contact op met Van Lierop Advies

Van Lierop Advies is een advies- en accountantskantoor actief in regio Venray. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig full service kantoor met 40 medewerkers. Wij kunnen je over de gehele breedte van dienst zijn. Van accountancy tot bedrijfsadvies en van loonadministratie tot personeelsvraagstukken, onze specialisten nemen al het werk uit handen. Zo kun jij je 100% focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Venray verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Wat ze doen, doen ze heel goed én dat is belangrijk

Ties Verbaarschot, Ties Holding BV

Ik ben zelf nooit bezig met boekhouden. Dat wil ik ook niet, ik kan zelf niet eens inloggen. Om verder te groeien wil ik ontlast worden. Mijn cijfers moeten kloppen. Van Lierop heeft mijn administratie zodanig op poten gezet, dat het gewoon loopt.

 

Kosten moeten voor mij inzichtelijk worden gemaakt. Zo wil ik bijvoorbeeld weten wat ik op jaarbasis kwijt ben aan planten. Daarnaast heb ik eigen administratief medewerkers die altijd bij ze terecht kunnen met vragen.

 

“Ik heb nooit gezeur met mijn jaarrekening. Wat ze doen, doen ze heel goed en dat is belangrijk!”

 

Binnen 2 jaar verwacht ik controleplichtig te zijn. Het is goed om te weten dat ze mij dan ook hierin kunnen begeleiden.

Lees hier een ervaring van onze klant