Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Waalre? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) is al 20 jaar actief in de regio en heeft al vele bedrijven in Waalregeholpen met alles op het gebied van  HR, finance en natuurlijk accountancy. Wij zijn jouw sparringpartner op het gebied bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven bij onder andere vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Naast een kloppende jaarrekening, denken we graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen jaar. De financiële overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar wij vinden het juist heel belangrijk om ook met jou stil te staan richting de toekomst. Als accountantskantoor wordt verwacht dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, we zijn natuurlijk niet voor niets NBA gecertificeerd. Maar je kan van ons een pragmatisch een hand-on aanpak verwachten.

Van Lierop Adviseurs en Accountants stelt jouw jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet naar alle details, maar proberen je in hoofdlijnen en in begrijpelijke taal hierin mee te nemen. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Waalre en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij Wiegers Xl uit Asten hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze Accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Waalre

Accountancy is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze Accountants de mogelijkheden hebben je te voorzien van eerlijk en betrouwbare adviezen. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van het bedrijf.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Waalre nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in regio Waalre. Met 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig fullservice kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Waalre verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Ik had altijd gedacht dat ik rond mijn 60e jaar langzaam een opvolger zou moeten zoeken. Helaas liep dat anders. Door mijn plotselinge ziekte in 2016 moest het roer om.

Hendrik Wiegers, Wiegers XL

Door mijn spierziekte kwam onze successtory tot stilstand. Van Lierop zocht binnen korte tijd samen met ons naar een oplossing.

Van Lierop verdient wat mij betreft 100% aanbeveling. Er zijn hier vaker grotere, bekende(re) kantoren op gesprek geweest. Het argument is dan: stap over naar ons, wij zijn groter. Waarom zou ik dat doen? Van Lierop heeft ons werkelijk in alles zo goed bijgestaan. In goede tijden, tijdens de groei van ons bedrijf, maar ook tijdens mijn ziekte. Dat vertrouwen is mij heel wat waard.

 

Ze hebben werkelijk alles geregeld van een vof naar een bv en de bv’s vervolgens weer gesplitst. Ze adviseerden ons over slimme structuren om belasting te besparen. Op den duur heb je behoorlijk wat dividend opgebouwd en daar plukken we nu de vruchten van. Een groot voordeel is ook dat ze hele korte lijnen hebben met de notaris om de hoek. Zij geven een voorzet en alles is zo geregeld.

 

Mijn twee dochters hadden geen interesse in de overname van het bedrijf. Mijn neef, die al enige tijd binnen het bedrijf werkte, had heel veel zin het bedrijf over te nemen. Er is een prijs gemaakt en er is en goede regeling getroffen. Ik ben beschikbaar voor raad en daad. In de praktijk betekent dit dat hij iedere dag nog even belt met een aantal vragen. Ik ben zowel aandeelhouder als investeerder. Dit is voor mij heel prettig, omdat ik zo betrokken blijf bij het bedrijf.

 

“Wij volgen heel goed wat er speelt in de markt en wat de trends zijn. Spullen importeren is onze kracht. Daarnaast kan ik nog steeds reizen maken naar India en Indonesië voor onze eigen productlijnen”

 

Achteraf gezien is het beste advies van Robert geweest om ons geld in panden te investeren. Mijn vrouw twijfelde: “moeten we daar nu wel ons geld in stoppen?” Achteraf blijkt nu dat hij echt aan de langere termijn dacht en dat heeft voor ons heel goed uitgepakt. Ik wist toen nog niet dat ik op mijn 56e ziek zou worden. De panden zijn nu ons pensioen. Over een jaar of tien kunnen wij ze weer verkopen. Financieel zijn de zaken goed voor ons geregeld. Daar hoef ik me dus geen zorgen over te maken.

 

 

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Accountants zijn essentiële leden van het financiële team van elke organisatie. Zij controleren en adviseren over jaarrekeningen, die in veel landen van de wereld, waaronder Nederland, wettelijk verplicht zijn voor grote en middelgrote ondernemingen, banken en overheidsinstanties, en waaraan een “controlerapport” moet worden gehecht. Is jouw organisatie in Waalre op zoek naar een accountantskantoor dat naast de juiste boekhoudkundige rapportages meedenkt met je organisatie? Neem contact op met de accountants van Van Lierop Adviseurs en Accountants.

Accountants zijn volledig opgeleid en hebben uitgebreide kennis van fiscale, administratieve en zakelijke aangelegenheden. Hierdoor hoeft u niet meer belasting te betalen dan nodig is en worden kansen in jouw bedrijf en branche tijdig gesignaleerd. Daarnaast is de accountant op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen in bijvoorbeeld fiscale zaken. Als ondernemer in Waalre kun je dankzij de accountant inspelen op de actualiteit.

Bedrijven vinden financieel beheer regelmatig vervelend. De ondernemer wil zijn energie in het bedrijfsleven steken. Van Lierop Adviseurs en Accountants ondersteunt ondernemers in de regio Waalre met verschillende accountancy werkzaamheden.

  • Wij verzorgen alle accountancy werkzaamheden, zoals zoals: jaarrekeningen, belastingadvies, financieel beheer, inkoopcontrole en financiële planning.
  • Van Lierop Adviseurs en Accountants accountants zijn onpartijdig en geven jouw organisatie betrouwbaar en eerlijk advies.
  • Met 15 jaar ervaring in Waalre zijn we uitgegroeid tot een full-service kantoor met 40 experts.
  • We ondersteunen bedrijven ook bij personeelsbeheer, salarisadministratie en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies.