Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Weert? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) is al 20 jaar actief in de regio en heeft al vele bedrijven in Weertgeholpen met alles op het gebied van  HR, finance en natuurlijk accountancy. Wij zijn jouw sparringpartner op het gebied bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven bij onder andere vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Naast een kloppende jaarrekening, denken we graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen jaar. De financiële overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar wij vinden het juist heel belangrijk om ook met jou stil te staan richting de toekomst. Als accountantskantoor wordt verwacht dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, we zijn natuurlijk niet voor niets NBA gecertificeerd. Maar je kan van ons een pragmatisch een hand-on aanpak verwachten.

Van Lierop Adviseurs en Accountants stelt jouw jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet naar alle details, maar proberen je in hoofdlijnen en in begrijpelijke taal hierin mee te nemen. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Weert en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij KVGM uit Roermond hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze Accountants voor een kennismakingsgesprek.

De accountant in omgeving Weert

Accountancy is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging waar onze Accountants de mogelijkheden hebben je te voorzien van eerlijk en betrouwbare adviezen. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van het bedrijf.

Wij kunnen je helpen met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Accountant in Weert nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in regio Weert. Met 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig fullservice kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Weert verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Ik ben twee keer eerder overgestapt van adviseur. Nu zit ik goed. Ik heb geen behoefte aan een traditionele accountant maar aan een ervaren sparringpartner.

Ruud Wilms, KVGM

De partner waar ik het bedrijf 12,5 jaar geleden mee ben begonnen, is in 2013 uitgetreden. Recent is er een andere aandeelhouder uitgetreden. Als zo’n situatie zich voordoet, lopen emotie en ratio altijd door elkaar. Je hebt dan iemand nodig die niet in je bedrijf zit en er een nuchtere maar degelijke kijk op heeft. Iemand met een helikopterview. 

 

Van Lierop is hierin zeker geen traditionele accountant. Ze zorgen ervoor dat je geen emotionele beslissingen neemt. Ze bemiddelen, leggen feiten op tafel en lopen alles rationeel door. Ik heb het bedrijf kunnen voortzetten en mijn ambities zijn er niet minder om. 

 

We hebben inmiddels een team van 15 mensen en dat levert mij veel energie op. Bijvoorbeeld wanneer we een fantastisch project realiseren of wanneer er een grote nieuwe opdrachtgever voor ons kiest.

 

“De afgelopen vier jaar zijn we verdubbeld, zowel qua omzet als personeel. De komende vijf jaar willen we weer verdubbelen.”

 

Met betrekking tot de administratie vind ik het prettig dat ik altijd zelf kan zien wat de financiële status van het bedrijf is. Verder wil ik sparren met een accountant die ons verder helpt en denkt in mogelijkheden en oplossingen. 

 

Wat zijn de juiste keuzes voor je bedrijf en hoe ga je dat financieel vormgeven? Hoe krijg je het voor elkaar om nog verder te groeien?

 

Ze helpen je met nieuwe inzichten omdat ze zelf ook een goede portie ondernemerschap bezitten en dat merk je.

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Accountants zijn belangrijke leden van het financiële team van elke organisatie. Zij controleren en adviseren over de jaarrekening, die in veel landen ter wereld, waaronder Nederland, voor grote en middelgrote bedrijven, banken en overheidsinstellingen wettelijk verplicht is en vergezeld moet laten gaan van een “accountantsverklaring”. Is je organisatie uit Weert op zoek naar een accountantskantoor die naast een correcte jaarrekening ook meedenkt met je organisatie? Neem dan contact op met de accountants van van Lierop adviseurs en accountants.

Accountants zijn breed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van fiscaliteit, management en zakelijke aangelegenheden. Hierdoor betaal je niet meer belasting dan nodig is en worden kansen in jouw bedrijf en branche tijdig gesignaleerd. Daarnaast is de accountant op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen in bijvoorbeeld fiscale zaken. Als ondernemer in Weert kun je dankzij een accountant inspelen op de actualiteit.

De financiële administratie wordt regelmatig als vervelend ervaren bij ondernemers. Een ondernemer steekt zijn energie liever in het ondernemerschap. van Lierop adviseurs en accountants ondersteunt ondernemers in de omgeving van Weert met verschillende accountancy werkzaamheden.

  • We kunnen alle accountancy werkzaamheden uit handen nemen, zoals: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.
  • De accountants van van Lierop adviseurs en accountants zijn objectief en voorzien je organisatie van betrouwbare en eerlijke adviezen.
  • Met 15 jaar ervaring in Weert zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full service kantoor met 40 specialisten.
  • We ondersteunen bedrijven o.a. ook met HR, loonadministratie en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadviezen.