Bij Van Lierop Advies streven we ernaar onze klanten het beste van beide werelden te bieden. Je kunt er zeker van zijn dat de financiële overzichten nauwkeurig en up-to-date zijn. Daarnaast helpen we onze klanten kansen grijpen en duurzame groei realiseren. Wij zijn niet alleen een accountant, maar ook je sparringpartner. Ben je een ondernemer uit Weert en steek je liever 100% van je energie in het ondernemerschap? Laat Van Lierop Advies zorg dragen voor alle accountancy werkzaamheden.

Kennismaken? Onze accountants komen graag eens langs bij je bedrijf in Weert.

De accountant in omgeving Weert

Accountancy is veel meer dan cijfers, jaarrekeningen en financiële plannen. We richten ons ook op de strategische kant van accountancy. De professionals van Van Lierop Advies halen het maximale uit je onderneming. Naast een kloppende jaarrekening voorzien we je van eerlijke en betrouwbare adviezen waar een ondernemer écht iets aan heeft. Wij vinden het belangrijk dat je onderneming klaar is voor de toekomst en dat je duurzame groei kunt realiseren. Heb je een accountant nodig in Weert die niet alleen kijkt naar cijfers, maar je echt verder helpt? Kies dan voor accountantskantoor Van Lierop Advies. We hebben accountants in ons team die gespecialiseerd zijn in jouw branche, zodat zij jou optimaal kunnen adviseren.

Wij zijn je onderneming in Weert graag van dienst met de volgende accountancy werkzaamheden: jaarrekeningen, fiscaal advies, financiële administratie, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In de jaarrekening worden je cijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd. De jaarrekening heeft natuurlijk betrekking op het verleden, maar het is wel belangrijk dat alle aandachtspunten meegenomen worden naar de toekomst. Als accountantskantoor hebben wij uiteraard te maken met bijbehorende wet- en regelgeving. Echter, kun je van ons een pragmatische aanpak verwachten. Wij onderscheiden belangrijke zaken van minder belangrijke zaken.

Wij stellen voor jou de jaarrekening samen. Hierin kun je van ons verwachten dat wij een strakke en afgestemde planning naleven. Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. Wij kijken hierbij verder dan alleen de jaarrekening. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Weert en op zoek naar een accountantskantoor? Lees hier hoe wij  ’t Jagerhuis uit Lierop hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze accountants voor een kennismakingsgesprek.

Accountant in Weert nodig? Neem contact op met Van Lierop Advies

Van Lierop Advies is een toonaangevend advies- en accountantskantoor actief in regio Weert. In 15 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een full service kantoor met 40 medewerkers dat je op alle gebieden van dienst kan zijn. Van accountancy tot bedrijfsadvies en van loonadministratie tot personeelsvraagstukken, onze specialisten nemen al het werk uit handen. Zo kun je focussen op wat voor jou belangrijk is, het runnen van je onderneming.

Nieuwsgierig hoe wij klanten uit Weert ondersteunen op het gebied van accountancy en bedrijfsadvies? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over ons vak.

Wat ze doen, doen ze heel goed én dat is belangrijk

Ties Verbaarschot, Ties Holding BV

Ik ben zelf nooit bezig met boekhouden. Dat wil ik ook niet, ik kan zelf niet eens inloggen. Om verder te groeien wil ik ontlast worden. Mijn cijfers moeten kloppen. Van Lierop heeft mijn administratie zodanig op poten gezet, dat het gewoon loopt.

 

Kosten moeten voor mij inzichtelijk worden gemaakt. Zo wil ik bijvoorbeeld weten wat ik op jaarbasis kwijt ben aan planten. Daarnaast heb ik eigen administratief medewerkers die altijd bij ze terecht kunnen met vragen.

 

“Ik heb nooit gezeur met mijn jaarrekening. Wat ze doen, doen ze heel goed en dat is belangrijk!”

 

Binnen 2 jaar verwacht ik controleplichtig te zijn. Het is goed om te weten dat ze mij dan ook hierin kunnen begeleiden.

Lees hier een ervaring van onze klant