Administratiekantoor in regio Geldrop

Ben jij op zoek naar een administratiekantoor in de omgeving van Geldrop, omdat je al je financiële zaken op orde wil hebben? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) kan jou helpen met alles op het gebied van finance. Wij zijn al 20 jaar actief in de regio en hebben al vele bedrijven in Geldrop geholpen met alles op het gebied van HR, finance en natuurlijk accountancy. Van Lierop Adviseurs en Accountants kan jou hierin compleet ontzorgen en ervoor zorgen dat je alles op het gebied van finance goed geregeld hebt.

Wij zijn jouw sparringpartner op het gebied van de administratie, bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven onder andere met vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Naast een kloppende jaarrekening en goede administratie, denken we graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen jaar. De financiële overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar wij vinden het juist heel belangrijk om ook met jou stil te staan richting de toekomst. Van ons wordt verwacht dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, maar je kan van ons een pragmatisch een hands-on aanpak verwachten.

Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet naar alle details, maar proberen je in hoofdlijnen en in begrijpelijke taal hierin mee te nemen. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Geldrop en op zoek naar een administratiekantoor? Wij zijn veel meer dan dat. Lees hier hoe wij Merkudent uit Bakel hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze collega’s voor een kennismakingsgesprek.

Administratiekantoor in omgeving Geldrop

Financiële administratie is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging om alle financiële cijfers op orde te krijgen. Daarnaast willen we je voorzien van eerlijk en betrouwbaar advies. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van de onderneming.

Wij kunnen je helpen met de volgende werkzaamheden: financiële administratie voeren, jaarrekening opstellen, fiscaal advies, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Administratiekantoor in Geldrop nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Wij zijn veel meer dan alleen een administratiekantoor. Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in de regio Geldrop en omstreken. Met 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig full service kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan financiële administratie, accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Geldrop en omstreken verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek op locatie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Onze tandartspraktijk liep goed en met mijn 58 jaar was het eigenlijk nog te vroeg om aan ons pensioen te denken en de praktijk te verkopen. Een tweede en derde aankooppartij dienden zich kort na elkaar aan. We besloten de stoute schoenen aan te trekken.

Theo Merkus, Merkudent

We hadden altijd gedacht; we blijven in de praktijk werken tot aan ons pensioen. Toch gingen we ons afvragen; welke opties hebben we?

 

Bob en Robert hebben ons ondersteund in de gedachtegang. “Wat gebeurt er als we de praktijk nu al verkopen en onze bron van inkomsten wegvalt?” Ze hebben alle opties doorgenomen en ons deze uiterst ongewone stap zeker niet afgeraden.

 

Wij wilden vooral weten waar onze grenzen lagen. In samenspraak hebben we toen een plan gemaakt. Duidelijk werd dat we een aantal jaren zouden kunnen overbruggen. Dat gaf ons genoeg zekerheid om het erop te wagen. We hebben met een goed gevoel de praktijk verkocht.

 

Mijn vrouw werkte in de praktijk maar daarnaast ook als tandarts in de gehandicaptenzorg. Ze wilde zich hier meer op kunnen toeleggen. Dit kon nu werkelijkheid worden voor haar. Ik werd daarnaast een aantal weken nadat wij ons bedrijf verkocht hadden, al benaderd voor een waarneming in een andere praktijk.

 

“Deze jaren hebben ons onverwacht veel voldoening gegeven. Ik heb ondermeer gewerkt in Breda, Texel en Bonaire.”

 

Van Lierop is een kantoor wat verder kijkt dan alleen het jaarrapport. Ze dragen proactief adviezen aan, zodat je weet wat je kunt optimaliseren. In ons geval was het een mooi samenspel van de inzichten van Robert en Bob die ieder op geheel verschillende manieren naar cijfers kijken.

 

De steun en het vertrouwen die ze uitdragen is eigenlijk het belangrijkste. Ze kijken daarbij vooral ook naar je persoonlijke omstandigheden, zoals je gezinssituatie. Ze denken heel erg goed mee.

 

Binnen 2 jaar verwacht ik controleplichtig te zijn. Het is goed om te weten dat ze mij dan ook hierin kunnen begeleiden.

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Bedrijven vinden financieel beheer regelmatig vervelend. De ondernemer wil zijn energie in het bedrijfsleven steken. Van Lierop Adviseurs en Accountants kan in tegenstelling tot andere administratiekantoren in de regio Geldrop ondersteunen met verschillende diensten.

  • Wij verzorgen alle accountancy werkzaamheden, zoals: jaarrekeningen, belastingadvies, financieel advies, inkoopcontrole en financiële planning.
  • Van Lierop Adviseurs en Accountants is onpartijdig en geeft jouw organisatie betrouwbaar en eerlijk advies.
  • Met 20 jaar ervaring in Deurne zijn we uitgegroeid tot een full-service kantoor met 70 experts.