Administratiekantoor in regio Venray

Ben jij op zoek naar een administratiekantoor in de omgeving van Venray, omdat je al je financiële zaken op orde wil hebben? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) kan jou helpen met alles op het gebied van finance. Wij zijn al 20 jaar actief in de regio en hebben al vele bedrijven in Venray geholpen met alles op het gebied van HR, finance en natuurlijk accountancy. Van Lierop Adviseurs en Accountants kan jou hierin compleet ontzorgen en ervoor zorgen dat je alles op het gebied van finance goed geregeld hebt.

Wij zijn jouw sparringpartner op het gebied van de administratie, bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven onder andere met vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Naast een kloppende jaarrekening en goede administratie, denken we graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

In een jaarrekening vind je de cijfers van het afgelopen jaar. De financiële overzichten gaan uiteraard over het verleden, maar wij vinden het juist heel belangrijk om ook met jou stil te staan richting de toekomst. Van ons wordt verwacht dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, maar je kan van ons een pragmatisch een hands-on aanpak verwachten.

Wij maken gebruik van optimale automatisering van de administratie, waardoor wij de meeste gegevens van de jaarrekening uit de online software halen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal ontzorgd wordt.

Tijdens het bespreken van de jaarrekening nemen wij de belangrijkste aandachtspunten met je door. We kijken hierbij niet naar alle details, maar proberen je in hoofdlijnen en in begrijpelijke taal hierin mee te nemen. Wij zijn je sparringpartner en denken graag mee in zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Ben je een ondernemer in omgeving Venray en op zoek naar een administratiekantoor? Wij zijn veel meer dan dat. Lees hier hoe wij Van Helmond loon – en melkveebedrijf uit Ommel hebben mogen adviseren. Of neem direct contact op met een van onze collega’s voor een kennismakingsgesprek.

Administratiekantoor in omgeving Venray

Financiële administratie is naar onze mening veel meer dan alleen financiële cijfers. Wat voor veel ondernemers wordt gezien als vervelende en moeilijke taken, zien wij als een leuke uitdaging om alle financiële cijfers op orde te krijgen. Daarnaast willen we je voorzien van eerlijk en betrouwbaar advies. Dit zorgt ervoor dat de financiën van je bedrijf in goede handen zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van de onderneming.

Wij kunnen je helpen met de volgende werkzaamheden: financiële administratie voeren, jaarrekening opstellen, fiscaal advies, fusie- en overnamebegeleiding en het maken van een financiële planning.

Administratiekantoor in Venray nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Wij zijn veel meer dan alleen een administratiekantoor. Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in de regio Venray en omstreken. Met 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig full service kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan financiële administratie, accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals nemen al het werk uit handen, zodat jij 100% kunt focussen op het ondernemerschap.

Benieuwd hoe wij klanten uit Venray en omstreken verder ondersteunen op het gebied van accountancy? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek op locatie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

In 2016 zijn we overgestapt naar Van Lierop. Wij zijn groeiende en wilden meer uit het bedrijf halen. Wij wilden daarom weten: hoe kunnen we ons verbeteren?

Rianne van Helmond, Van Helmond loon - en melkveebedrijf

“We hebben geen adviseur nodig die ons ’over onze bol aait’, maar een adviseur die kritisch naar ons én naar het bedrijf kijkt”

 

Eerst zaten zowel ons loonbedrijf als melkveebedrijf in een vof. Van Lierop heeft dit direct uit elkaar getrokken. In het melkveebedrijf zit namelijk alle grond en onroerend goed waar je vanuit het loonbedrijf claims wilt voorkomen. Het loonbedrijf is juist heel claimgevoelig, omdat het personeel veel op pad is. Alle risico’s zijn nu goed afgedekt.

 

Verder heeft Van Lierop alles gedigitaliseerd en dit werkt heel positief uit voor het bedrijf. Wij werken nu met een planningssysteem waar opdrachten van de klant binnenkomen. Ook wordt van een ingestuurd werkbriefje nu direct een factuur gemaakt. Naast dat dit efficiënter werkt, houd je ook meer controle. Je hebt inzicht van wat hebben ze nu daadwerkelijk gedaan en waar de loze uren zitten.

 

“Ik voel me op mijn gemak bij ze en heb er gewoon een heel goed gevoel bij. Dat is toch wel het belangrijkste”

 

Van Lierop heeft ons bedrijf echt een stap verder gebracht. Ze hebben meer structuur aangebracht en concrete verbeterpunten aangekaart waar wij aan kunnen werken. Daarnaast is het, omdat wij veel met personeel werken, een groot voordeel dat SEP erbij zit.

 

Wij zijn een tevreden klant.

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Bedrijven vinden financieel beheer regelmatig vervelend. De ondernemer wil zijn energie in het bedrijfsleven steken. Van Lierop Adviseurs en Accountants kan in tegenstelling tot andere administratiekantoren in de regio Venray ondersteunen met verschillende diensten.

  • Wij verzorgen alle accountancy werkzaamheden, zoals: jaarrekeningen, belastingadvies, financieel advies, inkoopcontrole en financiële planning.
  • Van Lierop Adviseurs en Accountants is onpartijdig en geeft jouw organisatie betrouwbaar en eerlijk advies.
  • Met 20 jaar ervaring in Deurne zijn we uitgegroeid tot een full-service kantoor met 70 experts.