Ben je op zoek naar een bedrijfsadviseur in de omgeving van Eindhoven? Van Lierop Adviseurs en Accountants (onderdeel van FIERS Groep) is al 20 jaar actief in de regio en heeft al vele bedrijven in Eindhoven geadviseerd met alles op het gebied van overnames, HR, finance en natuurlijk accountancy. Wij zijn jouw sparringspartner op het gebied bedrijfsadvies en ondersteunen MKB bedrijven bij onder andere vraagstukken op het gebied van belastingen, jaarrekeningen en administratie. Wij denken graag met je mee om kansen te benutten en jouw ondernemers ambities te realiseren.

Begeleiding van zowel financiële als niet-financiële organisatievraagstukken

Bedrijfsadvies, een breed begrip waar je veel onder kunt verstaan. Wij vinden het belangrijk om je als ondernemer in regio Eindhoven te adviseren over organisatievraagstukken. Dit kan zowel om financiële als niet-financiële vragen gaan. 

Veelvoorkomende klantvragen

Veelvoorkomende vraagstukken van onze klanten op het gebied van bedrijfsadvisering zijn:

Waar kunnen wij je mee helpen?

Samengevat geven wij je bedrijfsadvies in regio Eindhoven over de volgende onderwerpen:

  • Investeren en financieren;
  • Rendement;
  • Organisatievraagstukken;
  • Bedrijfsverkoop, -opvolging of aankoop of deelname;
  • Bedrijfsbeëindiging.

Wij zijn adviseurs die jouw ambities centraal zetten. Dat doen wij met een open en eerlijk advies. Hier kun jij vervolgens zelf mee aan de slag, of we doen het samen!

Bedrijfsadvies in Eindhoven nodig? Neem contact op met van Lierop Adviseurs en Accountants

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor actief in regio Eindhoven. Met 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig fullservice kantoor met 70 medewerkers. Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Denk hierbij aan accountancy, bedrijfsadvies, salarisadministratie, HR-diensten en meer. Onze professionals zetten jouw ambities centraal. Dat doen wij met een open en eerlijk advies. Hier kun jij vervolgens zelf mee aan de slag, of we doen het samen!

Benieuwd hoe wij klanten uit Eindhoven verder ondersteunen op het gebied van bedrijfsadvies? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je er graag meer over.

Lees hier een ervaring van onze klant