Als je op zoek bent naar een specialist in belastingadvies, dan is Van Lierop Adviseurs en Accountants de juiste keuze. Onze ervaren belastingadviseurs staan klaar om al jouw fiscale vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om specialistische begeleiding bij belastingcontroles of bezwaar- en beroepsprocedures, wij zijn er voor je. Bij ons kun je ook terecht voor bedrijfsadvies en accountancy. Dus als je op zoek bent naar professioneel belastingadvies in de omgeving van Eindhoven, dan komen onze belastingadviseurs graag naar je toe.

Allround belastingadvies

Als je op zoek bent naar belastingadvies in de regio Eindhoven, ben je bij Van Lierop Adviseurs en Accountants aan het juiste adres. Wij bieden ondersteuning bij al je fiscale vragen, ongeacht de fase waarin je bedrijf zich bevindt. Onze belastingadviseurs in Eindhoven helpen je ook om onnodige risico’s te vermijden. Wij volgen fiscale ontwikkelingen actief, zodat we direct kunnen zien welke gevolgen dit kan hebben voor jouw onderneming in Eindhoven. Samen werken we aan de juiste stappen voor jouw bedrijf, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over fiscale zaken en belastingen.

De belastingadviseur in regio Eindhoven

Wij geven belastingadvies voor je onderneming in de regio Eindhoven. Maar belastingadvies bestaat uit meerdere onderdelen. Onze belastingadviseurs helpen je bij alle fiscale vraagstukken omtrent:

 • Vennootschapsbelasting;
 • Overdrachtsbelasting;
 • Inkomstenbelasting;
 • Loonbelasting;
 • Vermogensadvies;
 • Btw;
 • De ideale rechtsvorm en samenwerkingsvormen;
 • Begeleiding van fiscale controles.

Onze belastingadviseurs staan klaar om je te helpen, ongeacht waar je belastingadvies bij nodig hebt.

Belastingadviseur in Eindhoven nodig? Neem contact op met Van Lierop Adviseurs en Accountants

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor in de regio Eindhoven. Ons kantoor neemt werk uit handen van een groot aantal ondernemers en ondernemingen. Met meer dan 15 jaar ervaring op fiscaal gebied is ons kantoor uitgegroeid tot een full service accountantskantoor en telt Van Lierop Adviseurs en Accountants 40 medewerkers. Van personeelsvraagstukken tot loonadministratie en van bedrijfsadvies tot accountancy, wij bieden ondersteuning op de gehele fiscale linie. Zo kun jij je volledig richten op je onderneming.

Wil je meer weten over hoe wij jouw onderneming in Eindhoven kunnen ondersteunen op het gebied van belastingadvies? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en we vertellen je er graag meer over.

Wat ze doen, doen ze heel goed én dat is belangrijk

Ties Verbaarschot, Ties Holding BV

Ik ben zelf nooit bezig met boekhouden. Dat wil ik ook niet, ik kan zelf niet eens inloggen. Om verder te groeien wil ik ontlast worden. Mijn cijfers moeten kloppen. Van Lierop heeft mijn administratie zodanig op poten gezet, dat het gewoon loopt.

 

Kosten moeten voor mij inzichtelijk worden gemaakt. Zo wil ik bijvoorbeeld weten wat ik op jaarbasis kwijt ben aan planten. Daarnaast heb ik eigen administratief medewerkers die altijd bij ze terecht kunnen met vragen.

 

“Ik heb nooit gezeur met mijn jaarrekening. Wat ze doen, doen ze heel goed en dat is belangrijk!”

 

Binnen 2 jaar verwacht ik controleplichtig te zijn. Het is goed om te weten dat ze mij dan ook hierin kunnen begeleiden.

Lees hier een ervaring van onze klant

Veelgestelde vragen

Bedrijven vinden financieel beheer regelmatig vervelend. De ondernemer wil zijn energie in het bedrijfsleven steken. van Lierop adviseurs en accountants ondersteunt ondernemers in de regio Eindhoven met verschillende werkzaamheden.

Daarom helpen wij bij alle fiscale vraagstukken en belastingaangiftes op het gebied van onder andere inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en overdrachtsbelasting.

 • van Lierop adviseurs en accountants accountants zijn onpartijdig en geven jouw organisatie betrouwbaar en eerlijk advies.
 • Met 15 jaar ervaring in regio Eindhoven, Valkenswaard, Nuenen en Geldrop zijn we uitgegroeid tot een full-service kantoor met 40 experts.
 • We ondersteunen bedrijven ook bij personeelsbeheer, salarisadministratie en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies.