Veelvoorkomende personeelsvraagstukken

Heb je te maken met een reorganisatie, een langdurig ziekteverzuimtraject of een disfunctionerende medewerker? Of heb je moeite om die ene vacature in te vullen?

Ieder bedrijf met personeel krijgt vroeg of laat te maken met dit soort personeelsvraagstukken.

Als ondernemer wil je vooral ondernemen: doen waar je goed in bent! Goed personeel is daarbij een doorslaggevende factor. Daar komt meer bij kijken dan je denkt.

Alle personeelsvraagstukken die je als ondernemer hebt, zijn vanuit Van Lierop Adviseurs en Accountants ondergebracht bij zusterbedrijf Prima Werk en Mens. 

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wij helpen je graag met alle veelvoorkomende vraagstukken op het gebied van: 

  • Verzuim, 
  • Werving & selectie, 
  • Functioneren en beoordelen;
  • Ontslag; 
  • Reorganisatie;
  • Strategische HR-keuzes;
  • Personeels- en salarisadministratie.

Wij kunnen je compleet ontzorgen in je personeels- en salarisadministratie of nemen desgewenst een gedeelte voor je uit handen. 

Je kunt altijd rekenen op een HR-professional met de juiste kennis en ervaring voor jouw specifieke vraagstuk. Wij kunnen deel uitmaken van je team óf zijn juist inzetbaar voor een project of adviesvraagstuk. Zo heb je als ondernemer altijd een volwaardige HR-partner voorhanden, zonder dat je meer dan de noodzakelijke kosten maakt.

En dat met maar één doel: het beste uit je bedrijf én uit je personeel te halen. Samen zorgen wij voor een duidelijk personeelsbeleid dat past bij jouw bedrijf. ‘Wij maken werkgeverschap eenvoudig’.

Ze kunnen erg snel schakelen en ontzorgen ons volledig

Marc Swinkels, Swinkels Zachtfruit

Als het seizoen begint, werk ik veel met seizoensmedewerkers. Ik heb er bewust voor gekozen om hen in loondienst te nemen. Prima Werk en Mens kan op dat moment erg snel schakelen en verzorgt in een kort tijdsbestek voor alle arbeidsovereenkomsten een correcte plus tijdige salarisadministratie.

 

Wij hebben veel persoonlijk contact. Zo houden ze een gevoel bij je bedrijf. Ze zijn ‘to-the point’ en halen eruit wat erin zit. 

 

Helemaal zoals het hoort en wij zijn tevreden”.

Lees hier een ervaring van onze klant

Ondernemersvraag die aansluit bij deze dienst