De partner waar ik het bedrijf 12,5 jaar geleden mee ben begonnen, is in 2013 uitgetreden. Recent is er een andere aandeelhouder uitgetreden. Als zo’n situatie zich voordoet, lopen emotie en ratio altijd door elkaar. Je hebt dan iemand nodig die niet in je bedrijf zit en er een nuchtere maar degelijke kijk op heeft. Iemand met een helikopterview. 

Van Lierop is hierin zeker geen traditionele accountant. Ze zorgen ervoor dat je geen emotionele beslissingen neemt. Ze bemiddelen, leggen feiten op tafel en lopen alles rationeel door. Ik heb het bedrijf kunnen voortzetten en mijn ambities zijn er niet minder om. 

We hebben inmiddels een team van 15 mensen en dat levert mij veel energie op. Bijvoorbeeld wanneer we een fantastisch project realiseren of wanneer er een grote nieuwe opdrachtgever voor ons kiest.

“De afgelopen vier jaar zijn we verdubbeld, zowel qua omzet als personeel. De komende vijf jaar willen we weer verdubbelen.”

Met betrekking tot de administratie vind ik het prettig dat ik altijd zelf kan zien wat de financiële status van het bedrijf is. Verder wil ik sparren met een accountant die ons verder helpt en denkt in mogelijkheden en oplossingen. 

Wat zijn de juiste keuzes voor je bedrijf en hoe ga je dat financieel vormgeven? Hoe krijg je het voor elkaar om nog verder te groeien?

Ze helpen je met nieuwe inzichten omdat ze zelf ook een goede portie ondernemerschap bezitten en dat merk je.