Van Lierop heeft ons geen luchtkastelen voorgeschoteld, maar een reëele uitwerking gegeven van ons inkomen en vermogen nu en later. Mijn vrouw Gabiël en ik hebben er echt een relaxed gevoel aan overgehouden.

Alle mogelijke gebeurtenissen zijn voor ons doorgerekend. We hebben nu inzicht van hoe het eruit ziet als we doordraaien zoals we altijd gedaan hebben. Deze bevestiging heeft ons veel rust gegeven.

Gastvrijheid en plezier staan bij ons voorop en kermis en carnaval zijn best wel een behoorlijke opgave voor ons. Een terechte vraag die Bob ons stelde: “Heb je dat allemaal wel nodig? Jullie draaien buiten die dagen om al goed, dus is dat alle stress wel waard? Waarom zou je je druk maken om iets wat niet het hoofddoel van jullie bedrijf is?”

“Door de goede basis die we hebben gelegd, weten we dat we in crisistijd ook kunnen accepteren dat het wat minder is. Wij hebben geen paniek en dat is wat waard.”

Onze huwelijkse voorwaarden en ons testament zijn ook direct doorgelicht. Wij hadden totaal niet in de gaten dat deze niet meer afgestemd waren op onze huidige situatie. We hebben kinderen en de zaak is gegroeid. Bob legt in ‘gewone mensen taal’ uit waarom er bepaalde aanpassingen nodig zijn. Er is een kort lijntje met de notaris en alles wordt voor ons geregeld. Klasse!