We hadden altijd gedacht; we blijven in de praktijk werken tot aan ons pensioen. Toch gingen we ons afvragen; welke opties hebben we?

Bob en Robert hebben ons ondersteund in de gedachtegang. “Wat gebeurt er als we de praktijk nu al verkopen en onze bron van inkomsten wegvalt?” Ze hebben alle opties doorgenomen en ons deze uiterst ongewone stap zeker niet afgeraden.

Wij wilden vooral weten waar onze grenzen lagen. In samenspraak hebben we toen een plan gemaakt. Duidelijk werd dat we een aantal jaren zouden kunnen overbruggen. Dat gaf ons genoeg zekerheid om het erop te wagen. We hebben met een goed gevoel de praktijk verkocht. 

Mijn vrouw werkte in de praktijk maar daarnaast ook als tandarts in de gehandicaptenzorg. Ze wilde zich hier meer op kunnen toeleggen. Dit kon nu werkelijkheid worden voor haar. Ik werd daarnaast een aantal weken nadat wij ons bedrijf verkocht hadden, al benaderd voor een waarneming in een andere praktijk. 

“Deze jaren hebben ons onverwacht veel voldoening gegeven. Ik heb ondermeer gewerkt in Breda, Texel en Bonaire.”

Van Lierop is een kantoor wat verder kijkt dan alleen het jaarrapport. Ze dragen proactief adviezen aan, zodat je weet wat je kunt optimaliseren. In ons geval was het een mooi samenspel van de inzichten van Robert en Bob die ieder op geheel verschillende manieren naar cijfers kijken.

De steun en het vertrouwen die ze uitdragen is eigenlijk het belangrijkste. Ze kijken daarbij vooral ook naar je persoonlijke omstandigheden, zoals je gezinssituatie. Ze denken heel erg goed mee.