“We hebben geen adviseur nodig die ons ’over onze bol aait’, maar een adviseur die kritisch naar ons én naar het bedrijf kijkt”

Eerst zaten zowel ons loonbedrijf als melkveebedrijf in een vof. Van Lierop heeft dit direct uit elkaar getrokken. In het melkveebedrijf zit namelijk alle grond en onroerend goed waar je vanuit het loonbedrijf claims wilt voorkomen. Het loonbedrijf is juist heel claimgevoelig, omdat het personeel veel op pad is. Alle risico’s zijn nu goed afgedekt.

Verder heeft Van Lierop alles gedigitaliseerd en dit werkt heel positief uit voor het bedrijf. Wij werken nu met een planningssysteem waar opdrachten van de klant binnenkomen. Ook wordt van een ingestuurd werkbriefje nu direct een factuur gemaakt. Naast dat dit efficiënter werkt, houd je ook meer controle. Je hebt inzicht van wat hebben ze nu daadwerkelijk gedaan en waar de loze uren zitten.

“Ik voel me op mijn gemak bij ze en heb er gewoon een heel goed gevoel bij. Dat is toch wel het belangrijkste”

Van Lierop heeft ons bedrijf echt een stap verder gebracht. Ze hebben meer structuur aangebracht en concrete verbeterpunten aangekaart waar wij aan kunnen werken. Daarnaast is het, omdat wij veel met personeel werken, een groot voordeel dat Prima Werk en Mens erbij zit.

Wij zijn een tevreden klant.