Door mijn spierziekte kwam onze successtory tot stilstand. Van Lierop zocht binnen korte tijd samen met ons naar een oplossing.

Van Lierop verdient wat mij betreft 100% aanbeveling. Er zijn hier vaker grotere, bekende(re) kantoren op gesprek geweest. Het argument is dan: stap over naar ons, wij zijn groter. Waarom zou ik dat doen? Van Lierop heeft ons werkelijk in alles zo goed bijgestaan. In goede tijden, tijdens de groei van ons bedrijf, maar ook tijdens mijn ziekte. Dat vertrouwen is mij heel wat waard.

Ze hebben werkelijk alles geregeld van een vof naar een bv en de bv’s vervolgens weer gesplitst. Ze adviseerden ons over slimme structuren om belasting te besparen. Op den duur heb je behoorlijk wat dividend opgebouwd en daar plukken we nu de vruchten van. Een groot voordeel is ook dat ze hele korte lijnen hebben met de notaris om de hoek. Zij geven een voorzet en alles is zo geregeld.

Mijn twee dochters hadden geen interesse in de overname van het bedrijf. Mijn neef, die al enige tijd binnen het bedrijf werkte, had heel veel zin het bedrijf over te nemen. Er is een prijs gemaakt en er is en goede regeling getroffen. Ik ben beschikbaar voor raad en daad. In de praktijk betekent dit dat hij iedere dag nog even belt met een aantal vragen. Ik ben zowel aandeelhouder als investeerder. Dit is voor mij heel prettig, omdat ik zo betrokken blijf bij het bedrijf.

“Wij volgen heel goed wat er speelt in de markt en wat de trends zijn. Spullen importeren is onze kracht. Daarnaast kan ik nog steeds reizen maken naar India en Indonesië voor onze eigen productlijnen”

Achteraf gezien is het beste advies van Robert geweest om ons geld in panden te investeren. Mijn vrouw twijfelde: “moeten we daar nu wel ons geld in stoppen?” Achteraf blijkt nu dat hij echt aan de langere termijn dacht en dat heeft voor ons heel goed uitgepakt. Ik wist toen nog niet dat ik op mijn 56e ziek zou worden. De panden zijn nu ons pensioen. Over een jaar of tien kunnen wij ze weer verkopen. Financieel zijn de zaken goed voor ons geregeld. Daar hoef ik me dus geen zorgen over te maken.