Over het kantoor

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een advies- en accountantskantoor dat gevestigd is in Deurne. Inmiddels bestaat het kantoor ruim 15 jaar en is het uitgebouwd tot een volwaardig fullservice kantoor.

Klanten kunnen bij ons terecht voor bedrijfsadvies, administratieve dienstverlening, accountancy, financiële planning, fiscale en juridische advisering.

Samen met onze zusterbedrijven FarmAdvies, FinK, Prima Werk en Mens bestaat de organisatie uit zo’n 40 professionals die iedere dag streven naar hoge klanttevredenheid.

FinK

‘Financiële Kwaliteit in jouw organisatie’.

FinK is dé partner op het gebied van interim finance en werving & selectie.

  • Interim Finance: Een finance consultant (oftewel FinKer) gaat projectmatig bij jou op locatie aan de slag om financiële kwaliteit aan te brengen in jouw organisatie.
  • Werving & selectie: Vacatures op het gebied van finance & control nemen wij van A tot Z uit handen.

Meer weten over FinK?
Bezoek dan onze website: www.fink.nl

FinK

Prima Werk en Mens

‘Wij maken werkgeverschap eenvoudig’.

Prima Werk en Mens richt zich op HR Consultancy & Salarisadministratie en advies.

Alle ondernemers die vragen hebben op het gebied van personeel, kunnen daarvoor bij Prima Werk en Mens terecht. Door de kennis van iedere branche ben je altijd aan het juiste adres. Je kunt altijd rekenen op enthousiaste professionals met de juiste kennis en ervaring. Meewerkend als deel van je team óf juist inzetbaar voor een project of advies.

Meer weten over Prima Werk en Mens?
Bekijk dan onze website: www.primawerkenmens.nl

Prima Werk en Mens

FarmAdvies

‘100% voor varkenshouders’.

FarmAdvies is het enige accountantskantoor dat zich volledig specialiseert in de varkenshouderij.

Wij komen graag in de stal, daar vind je het echte verhaal achter een bedrijf. Met deze aanpak leggen wij een unieke link tussen cijfers uit het verleden, de dagelijkse praktijk van nu en de prestaties van morgen. FarmAdvies durft scherp te adviseren, concreet en in heldere boerentaal.

Wil je meer weten over FarmAdvies?
Bekijk dan onze website: www.farm-advies.nl