Je hebt altijd hard gewerkt en je overweegt je onderneming binnen een bepaalde periode over te dragen. Misschien droom je van een vakantiehuis in Spanje of van verre vakanties. Wat is er financieel voor nodig om je wensen en je ambities te kunnen realiseren? Wanneer kun je stoppen met werken? Is er met deze wensen voldoende vermogen over voor je kinderen en je oudedag? 

In deze fase zoeken veel ondernemers naar bevestiging en financiële rust. Wij brengen je wensen en mogelijkheden overzichtelijk in kaart en zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent.

Inzicht in je inkomen en vermogen nu en later

Een persoonlijk financieel plan laat zien hoe je inkomen en vermogen er nu maar ook later voor staan. Zo zie je in één oogopslag of je wensen al realiseerbaar zijn en welke stappen je eventueel nog moet nemen.

De gevolgen van ziekte, echtscheiding en overlijden

In een financieel plan houden we ook rekening met de mogelijke gevolgen van arbeidsongeschiktheid, echtscheiding en overlijden op je inkomen en vermogen. Waar nodig beperken we de risico’s en passen we zaken zoals je huwelijkse voorwaarden of je testament aan. Je hebt inzicht in je financiële positie en je bent financieel goed voorbereid op welke situatie dan ook.