Je bedrijf bevindt zich in een stabiele fase. Je vraagt je af waar je over een paar jaar wilt staan. Met je onderneming, maar ook als persoon. Wat zijn je ambities en waar word jij als ondernemer nu echt gelukkig van?

Misschien overweeg je opvolging of verkoop van je bedrijf. Of wil je zaken anders gaan organiseren, zodat je meer ruimte krijgt voor andere zaken.

Meer inzicht in je toekomstplannen 

Zonder inzicht in waar je nu staat kun je geen goed toekomstplan maken. Welke veranderingen zijn er nodig en welke beslissingen moet je nemen om uit te komen waar je wilt zijn?

Het is altijd goed om op zo’n moment te sparren met iemand die buiten jou en je bedrijf staat. Wij zoomen hierbij niet in op het financiële aspect, maar juist op het ‘niet-cijfermatige’ onderdeel van het ondernemerschap.

Wij vragen goed door op je onderliggende ambities. Welke rol past jou het beste binnen je bedrijf? Word jij gelukkig van de fase waarin het bedrijf zich nu begeeft?

Dus als je wens bijvoorbeeld is om de onderneming over te dragen aan de kinderen, dan kunnen we dit opvolgingstraject financieel en fiscaal begeleiden. Maar tijdens onze persoonlijk ondernemersadvies gesprekken gaat het met name over zaken zoals: zijn de kinderen wel capabel? Welke rol houd je zelf in de organisatie als je kinderen aan het roer staan?

Wij hebben veel ervaring in het analyseren van persoonlijke ondernemersprofielen en weten vaak al snel de vinger op de zere plek te leggen.

Wij zorgen er in ieder geval voor dat je effectief met je toekomstplannen aan de slag kunt gaan.

Lees hier een ervaring van onze klant