Ziekte en overlijden, daar wil je als ondernemer liever niet te lang bij stil staan. Denk jij ook: dat loopt wel los! Of vind je verzekeren veel te duur? Wij zorgen er liever voor dat je geen onnodige risico’s loopt.

Wij geven je een objectief overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past bij mij?

Als je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt, dan heeft dat flinke gevolgen voor je inkomen. Je voorkomt dit door een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten. De premie voor een AOV is afhankelijk van het beroep dat je uitoefent en de mate waarin je je wilt verzekeren. De premie is in ieder geval aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Maar er zijn zoveel producten op de markt, dat je zelf door alle bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden je daarom graag.

Om de juiste keuze te maken beginnen we met een inventarisatie van je privésituatie. Wat zijn je wensen en behoeften? Wat heb je aan inkomen nodig? De mogelijkheden in een AOV zetten wij daartegen af.

Wij sluiten zelf geen verzekeringen af, maar begeleiden je bij het verkrijgen van de juiste dekking. Je bent dus echt verzekerd van onafhankelijk advies.

Zorg voor nabestaanden

Misschien bouwde je eerder via je werkgever een nabestaandenpensioen op. Startende ondernemers realiseren zich vaak nog onvoldoende dat dat potje dan wegvalt. Hoe ziet de financiële situatie er voor je partner uit bij overlijden?

Wij geven inzicht in het inkomen dat nodig is en adviseren je hoe je dat compenseert met een overlijdensrisicoverzekering.

 

Lees hier een ervaring van onze klant